Over ons

Festival Wallet is een compleet Management Informatie Systeem voor evenementen wat zich uit in een betaalapp. Onze startup bestaat uit twee componenten die vloeiend in elkaar over lopen; een betaalservice en een live control dashboard. Alles wat een organisatie vooraf, tijdens of na een event wilt weten, bouwen we customized in de app. Door de rijkdom aan informatie kan het evenement inspelen op de wensen en behoeften van de bezoekers, waardoor de beleving optimaal wordt. En dat is wat we willen. Door de makkelijke infrastructuur zijn verschillende betaaldevices in te zetten. 

Suzanne Eikmans, oprichtster en directeur

 

Festival Wallet is ontstaan vanuit de kern van het probleem; het overhouden van munten - waar je zo lang voor in de rij hebt gestaan - en deze niet kunnen inwisselen. 

Na een feestje kwam Suzanne Eikmans, de oprichtster van Festival Wallet, thuis met een zak vol munten en besloot hier wat op te bedenken.

Tijdens de specialisatie Mediaondernemerschap aan de Hogeschool van Amsterdam in 2015, werd er een opdracht gegeven om een 'mediabedrijf' op te richten. Zo gezegd, zo gedaan. 

  

Inmiddels zijn we drie jaar verder, hebben we een zeer vakkundig team op alle fronten, hebben we Woov app als goede en betrouwbare partner en is Festival Wallet klaar om gelanceerd te worden. Het doel is om voor 2020 internationaal actief te zijn en zowel de bezoekers als de organisaties te voorzien met de voordelen van deze duurzame en innovatieve app. Ontzorgen is key en veiligheid, snelheid en gemak staan bij ons centraal.

 

Awards:

 

* Festival Wallet is de "National Winner Creative Business Cup - The Netherlands". Op 15 en 16 november heeft Festival Wallet gestreden om de felbegeerde titel "The world's best creative startup" tijdens de Creative Business Cup Global Finals 2017 in Kopenhagen. 

 

* Winnaar VIVA400 Visionista Award 2017: Meest ambitieuze onderneemster van Nederland!

 

* 3e plaats regionale 'Vrouw in de Media' award voor provincie Noord-Holland 2017!  

 

* SPROUT 25 ONDER 25 '18

 

* De Jonge 100 - finalist Business Heroes